Vad ska jag ha den här bloggen till?

Även om jag är en intressant person, ibland åtminstone, när jag är vaken. Strunt samma, vi lämnar det. Men jag funderar i alla fall på vad jag ska ha bloggen till. Ett trevligt alternativ är att använda den till att blogga om mitt stundande slutprojekt, som ska genomföras i Paraguay och förmodligen handla om något i stil med frivilligorganisationers kommunikation med sina målgrupper. Då skulle jag kunna blogga om förberedelser och sedan fortsätta medan jag är där, en slags webbversion av allt jag gör för att ro det där projektet i hamn. Det som är extra intressant med min resa är att jag ska ta med min son på 4 år, och det verkar mer eller mindre som att jag är den första personen någonsin som 1) är ensamstående med barn och ändå konstig nog att studera, och 2) optimistisk nog att tro att man ska kunna dra iväg och göra MFS med ett barn i bagaget. Just nu finns det exempelvis ett delikat försäkringsproblem jag skulle kunna dela med mig av.

Min andra idé till blogginnehåll är att utforma det som en webbtidning, som i så fall skulle handla om föräldraskap och barn. Det saknas en sådan som inte fokuserar på tvåsamhet. Eller inte utgår från att hela världen är hetero. Eller etniska svenskar. Eller att deras största problem är om de ska köpa årets eller förra årets barnvagnsmodell. Och en massa andra saker. Men i alla fall, det skulle kunna vara ett alternativ.

Har någon i klassen något att säga om det här? En idé är förstås att sammanfoga dessa två alternativ och köra bloggen som en del av webbtidningen(/multimedia-ningen, då jag antar att bild, ljud och annat ska in, utan pardon). Alla tips och råd mottages tacksamt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s